Le Mini Macaron Oh my Crème Nail Ridge Filler 10ml | 3770007896681

Ontsluier het geheim van vlekkeloze, gladde nagels met de Le Mini Macaron Oh my Crème Nail Ridge Filler. Ontwikkeld om oneffenheden en ruwheid te egaliseren, vult de nagelbehandeling de oneffenheden op die ontstaan door richels voor een gladder oppervlak. De luxueuze crèmetextuur glijdt over de nagels en maakt de look af met een satijnachtig gevoel en een subtiele roze tint. Dankzij de toegevoegde vitamine E, rijk aan antioxidanten, beschermt de behandeling uw nagels tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor ze er langer gezond blijven uitzien. Dit helpt ook te voorkomen dat er nieuwe richels ontstaan als gevolg van beschadiging. Ideaal in combinatie met uw favoriete nagellak of alleen voor een natuurlijker effect. Geschikt voor veganisten en diervriendelijk.

Prijs: 14.95   (klik hier voor meer informatie