Le Mini Macaron Lunegloss Black Jelly Nail Serum 4ml | 3760297540685

Geef uw nagels de goede nachtrust die ze verdienen met het Le Mini Macaron Lunegloss Black Jelly Nail Serum, een behandeling die werkt terwijl u rust. Het zwarte serum verandert na het aanbrengen in een heldere gel die snel wordt geabsorbeerd voor een gladde afwerking. Het geeft uw nagels een gezonde glans en hydrateert uw nagelriemen voor een zachter gevoel. Het serum is verrijkt met een kostbare, zeldzame zwarte algen en helpt uw nagels te remineraliseren met dit speciale Antarctische ingrediënt. Het is rijk aan minerale zouten, sporenelementen en proteïnen, wat betekent dat het de nagels helpt te versterken en schade door milieu-invloeden helpt te voorkomen. Zwarte açaibes zit boordevol antioxidanten, werkt als een schild en biedt bescherming tegen veroudering voor meer veerkracht. Extract van zwarte kaviaar zit boordevol vetzuren met een indrukwekkende gladmakende werking en geeft uw nagels een stralende glans en hydratatieboost voor een glamoureuze finish. Of uw nagels nu vermoeid of dof aanvoelen of gewoon iets extra’s nodig hebben, het nagelserum zorgt voor de transformatie waar u naar op zoek bent. Geschikt voor veganisten en diervriendelijk.

Prijs: 14.95   (klik hier voor meer informatie