Le Mini Macaron Limited Edition French Lingerie Gel Polish Trio | 3760297540272

Geef uw nagels een subtiele, maar glamoureuze make-over met de Le Mini Macaron Limited Edition French Lingerie Gel Polish Trio, bestaande uit drie delicate kleuren. Omdat ze in slechts één stap op uw vingertoppen kunnen worden aangebracht, zorgt de set voor een moeiteloze manicure die u gemakkelijk thuis kunt doen met toch een professionele afwerking. Mix en match met Giselle, een koel roze, Colette, een melkachtig nude, en Brigitte, een rijk mauve. Om uw look af te maken, gebruikt u gewoon een ledlampje om te drogen. Bevat geen tolueen, DBP, methanal, methanalhars, kamfer, trifenylfosfaat of xyleen. Diervriendelijk en geschikt voor veganisten. Gemaakt in Zwitserland.

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie