Le Mini Macaron Hand Mask Sweet Mandarin | 3770007896063

Verfris en revitaliseer hardwerkende handen die wat extra zorg voor hun vingertoppen nodig hebben. Het Le Mini Macaron Hand Mask Sweet Mandarin is een brouwsel met citrus, ontworpen om uw huid te verjongen en vermoeide handen een nieuwe look te geven. Ideaal voor verwensessies of als onderdeel van uw normale huidverzorgingsroutine. Het masker werkt om de doffe huid te transformeren en zorgt voor een gezondere gloed. De formule, verrijkt met voedende extracten zoals mandarijn, ginko biloba en vijg, zorgt voor een hoognodige boost van weldaad. Het handmasker gaat meteen aan de slag en in slechts 15-20 minuten bent u klaar om verder te gaan met uw dag. Verpakt in een speelse verpakking met een snoepjesmotief, hebben de handschoenen een leuke, opbeurende print om uw dag op te vrolijken. Het maskerpakket bevat 2 handschoenen.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie