Le Mini Macaron Gel Polish Honey Ginger 10ml | 3770004692910

Bereik een professionele afwerking met de ‘Nude’ Gel Polish van Le Mini Macaron, een betaalbare gelmanicure-lijn, geïnspireerd op de heerlijke Franse macaron. De formule schilfert niet en biedt de voordelen van een basiscoating, toplaag en lak, is makkelijk aan te brengen met een kleur die lang blijft zitten met een spiegelende glans. De nagellak is snel en makkelijk aan te brengen en droogt snel onder ledverlichting voor een professioneel uitziende manicure binnen slechts enkele minuten. ‘Honey Ginger’: een semitransparant, licht perzik-roze dat perfect is voor zowel werk als ontspanning. Bevat geen tolueen, DBP, methanal, methanalhars, kamfer, trifenylfosfaat of xyleen. Please Note: Lamp niet inbegrepen.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie