Le Mini Macaron Gel Polish Dark Velvet 10ml | 3770007896506

De Le Mini Macaron Gel Polish biedt resultaten net als in de salon zonder het forse prijskaartje. De gelpolish bedekt uw nagels met een rijke, krachtige kleur die snel opdroogt tot een glanzende finish. De exclusieve 3-in-1 formule van het nagelmerk combineert een basiscoating, een nagellak en een toplaag, en zorgt voor een langdurige, afschilferbestendige houdbaarheid tot wel 10 dagen lang. De nagellak van Le Mini Macaron wordt aangebracht met een breed kwastje dat in drie vegen zorgt voor een dunne laag en een gelijkmatige dekking van het gehele nagelbed, van basis tot punt. De nagellak belooft een professioneel uitziende manicure of pedicure in slechts enkele minuten. ‘9-vrij’; geformuleerd zonder formaldehyde, formaldehydehars, TPHP, aceton, ethyltosylamide, xyleen, DBP, tolueen en kamfer. Vegan en diervriendelijk.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie