Le Mini Macaron Gel Polish Copacabana 10ml | 3770007896285

De Le Mini Macaron Gel Polish biedt resultaten net als in de salon zonder het forse prijskaartje. De gelpolish bedekt uw nagels met een rijke, krachtige kleur die snel opdroogt tot een glanzende finish. De exclusieve 3-in-1 formule van het nagelmerk combineert een basiscoating, een nagellak en een toplaag, en zorgt voor een langdurige, afschilferbestendige houdbaarheid tot wel 10 dagen lang. De nagellakken van Le Mini Macaron worden aangebracht met een breed penseel dat zorgt voor een dun laagje en een gelijkmatige dekking van uw hele nagelbed, met drie vegen van de basis tot de punt, en beloven u een professioneel ogende manicure of pedicure binnen enkele minuten. ‘9-vrij’; geformuleerd zonder formaldehyde, formaldehydehars, TPHP, aceton, ethyltosylamide, xyleen, DBP, tolueen en kamfer. Vegan en diervriendelijk.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie