Laura Mercier Grand Indulgence Amandel Kokosnoot Collectie (t.w.v. €113,00) | 194250025088

Geur familie: Gourmand.Opmerkingen: Amandel, kokosnoot, jasmijn, rozenhout, ylang-ylang, vanille, tonka, heliotroop en muskus.Ontdek de Almond Coconut-geur van Laura Mercier met deze luxueuze, driedelige parfumgeschenkset. Deze onvergetelijke gourmandmelange combineert romige en nootachtige noten met bedwelmende bloemen en verleidelijke vanille en prikkelt de zintuigen.Inhoud set:Amandel-Kokosmelk Soufflé Lichaamscrème 200mlEen boterachtige, vitaminerijke moisturizer met een luchtige, opgeklopte textuur die snel door de huid wordt opgenomen en haar zijdezacht en voller maakt. De voedende crème, verrijkt met druivenpit- en rijstzemelenolie, gehydrolyseerde rijstproteïnen en botanische extracten, hydrateert de huid langdurig en rijk aan voedingsstoffen en laat een subtiel parfum achter.Amandel Kokos Zeep 119gEen zachte zeep die de huid reinigt, hydrateert en subtiel parfumeert.Amandel Kokosnoot Eau de Toilette 50mlEen suggestieve gourmande geur die u omhult in een aromatische deken van romige amandel, kokosnoot en muskusachtige bloemen.

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie