Laura Mercier Feest van Vier Handcrème Set | 194250007565

Verwen uw handen met de Laura Mercier Party of Four Hand Cream Set, het perfecte cadeau voor iemand die een verwenbeurt nodig heeft. De geschenkset bestaat uit een verwennerij van een kwartet handcrèmes in reisformaat, elk met zijn eigen signatuurgeur.De voedende formule, verrijkt met een mix van olijf-, zonnebloem- en jojobaolie, zorgt ervoor dat de handen soepel en zacht aanvoelen. De lichte, zijdezachte textuur trekt snel in de huid en hult de handen in een luxueuze geur.Inhoud set:Verse Vijg Handcrème 30mlOpmerkingen: Verse vijg, zoete abrikozennectar.Amandel Kokos Handcrème 30mlOpmerkingen: Amandel, kokosmelk, jasmijn, rozenhout, ylang-ylang, vanille, tonka, heliotroop, muskus.Ambre Vanille Handcrème 30mlOpmerkingen: Amber, vanille, mandarijn, tijgerorchidee, amandel, bruine suiker, sandelhout.Crème Brûlée Handcrème 30mlOpmerkingen: Karamel, gesponnen suiker, Franse vanilleboon.

Prijs: 41.95   (klik hier voor meer informatie