L’Anza CBD Revive Shampoo 236ml | 654050520089

Revitaliseer uw lokken met de voedende shampoo van L’Anza, boordevol botanische eigenschappen die uw haar zachter en gladder maken dan voorheen. De formule is ongelooflijk licht, verzwaart uw haar niet en brengt de vettigheid in balans. Het helpt overtollige talgvorming te reguleren voor een gezonder uitziende hoofdhuid die frisser aanvoelt. Bovendien verwijdert het zowel het dagelijkse vuil als de huidschilfers, zodat de lokken vrij zijn van onzuiverheden voor een optimale groeiomgeving. Het versterkt de vezels en helpt de vezelintegriteit te behouden, wat een versterkt eindresultaat bevordert. De formule verbant droogheid door te conditioneren en te hydrateren, wat zorgt voor nog meer glans en zachtheid. U zult veel veerkrachtig volume overhouden voor een vollere haardos die er levendiger en vol energie uitziet. De shampoo is afgewerkt met een mix van essentiële oliën en heeft een opwekkende geur om de zintuigen te prikkelen.

Prijs: 41.95   (klik hier voor meer informatie