Lancôme Idôle Eau De Parfum 50ml Kerst Geschenkset | 3614273597296

Topnoten: Bergamot, sappige peer, roze peperkorrel.Hartnoten: Rose, Jasmine.Basisnoten: Witte Muskus, Vanille, Patchouli, Cederhout.De Lancôme Idôle Eau de Parfum 50ml Kerstgeschenkset is een must-have voor 2021, met twee geparfumeerde heerlijkheden en een mascara uit de begeerde Idôle-lijn.Inhoud set:Idôle Le Parfum 50mlAls een frisse wind mengt dit eau de parfum stralende bloemblaadjes met muskusachtige diepten om een zuivere, frisse geur te creëren die op de huid blijft hangen. Sterk, sensueel, vrouwelijk.Idôle Le Parfum Lichaamscrème 50mlDeze geparfumeerde lichaamscrème maakt uw huid zacht en soepel.Mini Lash Idôle Mascara in Zwart 2mlEen volumineuze, langhoudende mascara om je wimpers een superieure uitstraling te geven.

Prijs: 87.95   (klik hier voor meer informatie