Lancôme Exclusief Genifique Serum 30ml Kerst Geschenkset | 3614273595681

Stimuleer de jeugdigheid van de huid met de kerstgeschenkset Lancôme Exclusief Genifique Serum. De set zit in een feestelijke geschenkverpakking en bevat een trio anti-ageing huidverzorgingsproducten die in harmonie samenwerken om een egale en stralende teint te onthullen.Inhoud set:Advanced Génifique Serum 30mlEen serum verrijkt met hyaluronzuur en van probiotica afgeleide fragmenten, ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en de huidtextuur aan te pakken. Geschikt voor alle huidtypes. Zorgt voor een heldere en stralende teint.Rénergie Multi-Lift Nachtcrème 15ml Een voedende nachtcrème die de huid hydrateert. De snel absorberende crème is verrijkt met de multi-tension technologie van het merk en helpt de huid te verstevigen en te liften.Advanced Génifique Nieuwe Oogcrème 5mlEen intens hydraterende oogcrème met een complex van zeven van prebiotica en probiotica afgeleide extracten voor een stralende oogopslag. Bovendien zorgt hyaluronzuur voor hydratatie en helpt het fijne lijntjes en donkere kringen te vervagen.

Prijs: 67.45   (klik hier voor meer informatie