Lancaster Tan Maximiser Soothing Moisturiser 75ml | 3614226901811

Geniet van optimale bruiningsresultaten met de Lancaster Tan Maximiser Soothing Moisturiser. Deze moisturizer voor het lichaam met vele voordelen is ontwikkeld om de huid na blootstelling aan de zon te kalmeren en een snelle herstellende werking te bevorderen. De voedende formule helpt uw vakantiekleurtje tot een maand te verlengen. De formule bevat een innovatief Tan Activator-complex om de melanineproductie te stimuleren voor een langdurige bruine teint. Het verzachtende en hydraterende complex helpt het risico op vlekkerigheid en vervellen te verminderen door het natuurlijke herstelproces van de huid na het bruinen te ondersteunen. De gemakkelijk absorberende moisturizer biedt onmiddellijk comfort bij het aanbrengen, zodat uw huid gekalmeerd, glad en soepel aanvoelt. Creëer en behoud een intensere, stralende en egale bruine kleur met deze luxueuze moisturizer voor het lichaam.

Prijs: 16.95   (klik hier voor meer informatie