Lacoste L.12.12 Blanc For Him Eau De Toilette 100ml Geschenkset | 3616301792758

Topnoten: Grapefruit, kardemom, rozemarijn, cederblad.Hartnoten: Tuberoos Absoluut, Olibanum Resinoïde, Ylang-Ylang.Basisnoten: Vetiver, Suede, Cedarwood, Georgywood.Verwen een geliefde dit feestelijke seizoen met Lacoste’s L.12.12 Blanc for Him Eau de Toilette 100ml Geschenkset. Verpakt in een gemerkte doos is dit duo het perfecte cadeau-idee voor hem.Inhoud set:Male Blanc Eau de Toilette 100mlDeze aftershave voor mannen is geïnspireerd op het iconische poloshirt en wordt gekenmerkt door zelfverzekerde, behendige mannelijkheid. Sappige grapefruit en kruidige kardemom vloeien over in een mengsel van vetiver en zachte suède, opdrogend tot een koele, elegant frisse signatuur.Male Blanc Deodorant Spray 150mlEen luxueuze deodorant die de frisse, zelfverzekerde noten van de Male Blanc Eau de Toilette verkent.Male Blanc Douchegel 50mlDeze douchegel reinigt uw huid en verfrist uw zintuigen met een koele, mannelijke geur.

Prijs: 58.95   (klik hier voor meer informatie