Korres Ultimate Hydration Set | 5203069091025

Creëer een eindeloze reeks professioneel ogende ooglooks met deze vijfdelige set van Illamasqua’s hoogwaardige make-up kwasten, compleet met een draagbare en compacte bus om uw tools beschermd en op één plek te houden. De etui is de perfecte reisgezel en heeft een verstelbaar ontwerp. De cilindrische vorm houdt al uw borstels rechtop en is gemakkelijk schoon te maken. Het deksel klikt gemakkelijk los, zodat u uw beautytools hygiënisch kunt opbergen. Vijf essentiële oogborstels zijn opgenomen in deze draagbare bus, die u uitrust met de tools om onberispelijke looks te creëren als een expert. Synthetisch borstelhaar. Diervriendelijk en vegan. De set bevat: Oogschaduw penseel groot Groot oogschaduw penseel met platte haren om het ooglid krachtig te kleuren. De dicht op elkaar geplaatste haartjes nemen een maximum aan product op voor een optimale pigmentatie en een optimaal resultaat. Te gebruiken met Artistry Palettes, Powder Eye Shadow of Iconic Chromes. Linerborstel Ultradun liner penseel dat perfect is voor het creëren van een gedefinieerd lijntje op het ooglid of in de waterlijn. De dicht op elkaar geplaatste borstelharen geven je ultieme controle om met gemak een gedefinieerde look te creëren. Te gebruiken met de Precision Gel Liner. Blenderborstel Deze veelzijdige blenderborstel heeft een ronde punt, perfect om het product overal op het gezicht te vervagen. De ultrazachte haartjes vervagen poeder en crèmes naadloos, waardoor deze veelzijdige kwast onmisbaar is in elke make-up kit. Wenkbrauw definer borstel Dit gehoekte wenkbrauwborsteltje is het ideale gereedschap voor het creëren van gedefinieerde wenkbrauwen. De dicht op elkaar geplaatste borstelhaartjes zorgen voor precieze penseelstreken die lijken op echte wenkbrauwhaartjes. Te gebruiken met Precision Brow Gel of Eyebrow Cake. Smudge Brush Creëer een onberispelijke smokey eye met deze smudge kwast. Met deze oogschaduwkwast maakt u van uw ogen ware blikvangers. De kleine, afgeronde haren zijn geschikt voor een zachtere en intensere blik. Dankzij de dichtheid van de kwastharen kan de oogschaduw naadloos worden aangebracht. De kop van de kwast zelf is super zacht, en daarmee ideaal om harde lijnen of randen uit te vegen voor een soft-focus effect. Deze vegan make-upkwast met zijn elegante ontwerp pikt de perfecte hoeveelheid product op en zorgt voor zo min mogelijk geknoei, waardoor dit een vast onderdeel zou moeten zijn van uw beautyarsenaal.

Prijs: 42.45   (klik hier voor meer informatie