Korres Home and Away Bundle | 5203069091049

Zorg goed voor uw haar en voor de planeet met de Garnier Shampoo Bar. Door een staafje te gebruiken in plaats van een flesje, gebruikt dit product minder plastic, wat helpt om afval tegen te gaan. Deze shampoo, verrijkt met aloë vera, zuivert het haar van de wortel tot de punt, zonder de haarlokken van hun essentiële oliën te ontdoen. De formule verwijdert vuil, onzuiverheden en dode huidcellen van het haaroppervlak, bestrijdt ophopingen en ontgift de lokken. De ingrediënten in de shampoo bar zijn afkomstig uit duurzame landbouw en voeden en reinigen het haar op milde wijze, waardoor het verkwikt en verfrist achterblijft. De formule is verrijkt met aloë vera, een ingrediënt dat bekend staat om zijn helende eigenschappen, en helpt irritatie van de hoofdhuid af te koelen, roodheid te verminderen en het oppervlak te kalmeren. Bovendien sluit kokosolie dit nieuwe vocht in, zodat de hydratatie langer aanhoudt.

Prijs: 27.95   (klik hier voor meer informatie