KORRES Golden Passion Fruit Body Milk and Body Cleanser Duo | 5203069100833

Verrijk uw douche-ervaring met de KORRES Golden Passion Fruit Body Milk en Body Cleanser Duo. Het huidverzorgingsduo is doordrenkt met de geur van passievrucht en hult de zintuigen in een opwekkende geur terwijl uw huid wordt verwend.De set bevat: Golden Passion Fruit Body Cleanser 250ml Zacht schuimende douchegel om de huid te laten schuimen met zijn hydraterende formule. Verrijkt met tarweproteïnen en althea-extract, is de cleanser ontworpen om te hydrateren, terwijl aloë de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid helpt ondersteunen.Golden Passion Fruit Body Milk 200mlUltravoedende boter om de huid na het douchen onder te dompelen in een weldadige hydratatie. De formule is verrijkt met sheaboter en biedt ultrahydraterende eigenschappen, terwijl zonnebloem-, amandel- en avocado-olie bijdragen aan een zijdezacht oppervlak.

Prijs: 21.95   (klik hier voor meer informatie