KORRES Black Pine 3D Eye-Lift Super Serum 15ml | 5203069091131

Opbeurend en revitaliserend, de KORRES Black Pine 3D Eye-Lift Super Serum helpt de tere huid rond de ogen te verstevigen en te liften. Het serum verbetert en verheldert donkere kringen voor een gelijkmatigere huid en helpt bij het creëren van een wakkere, verkwikkende blik. U zult genieten van een finish die minder vatbaar is voor uitzakken, wallen en fijne lijntjes, waardoor u een zichtbaar frisser gezicht krijgt. Het hoofdbestanddeel van het oogserum, het extract van zwarte pijnboom, is afkomstig van bomen uit het Middellandse-Zeegebied, die gedurende de ijstijd hebben bestaan en de overhand hebben gehad. Dankzij deze eigenschappen beschikt het serum over indrukwekkende, bestendige eigenschappen, waardoor de huid minder dof en vermoeid wordt. Het serum, dat is samengesteld met de innovatieve Elasti-Lift 3D-technologie, richt zich specifiek op de elasticiteit om een soepele textuur te behouden en kraaienpootjes minder opvallend te maken. Uw teint zal sterker en veerkrachtiger aanvoelen en dankzij een volledig natuurlijk Defeye Gravity complex zal de oogzone bruisen van energie en levendigheid. 95,3% natuurlijke ingrediënten. Vrij van petrolatum, siliconen, ethanolamines, minerale olie en propyleenglycol.

Prijs: 54.45   (klik hier voor meer informatie