KORRES Bergamot Pear Body Milk and Body Cleanser Duo | 5203069100802

Beleef een moment van zelfzorg met de KORRES Bergamot Pear Body Milk en Body Cleanser Duo. Inhaleer de revitaliserende geur van bergamotbloesem en zoete peer terwijl het duo de huid vernieuwd en verzorgt.De set bevat:Bergamot Pear Body Cleanser 250mlDe lichaamsreiniger verandert van een gel in een rijk schuim en wast onzuiverheden op milde wijze weg. Tarweproteïnen en althea-extract vormen een beschermend laagje en helpen het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil te houden. Kalmerende aloë vera bevordert de collageen- en elastinesynthese ter ondersteuning van een huid die na het afspoelen vol en soepel aanvoelt.Bergamot Pear Body Milk 200mlDeze verzachtende bodymilk drenkt de huid in hydratatie dankzij voedende sheaboter en avocado-olie. Verrijkt met zonnebloem- en amandelolie om de elasticiteit te helpen herstellen, voelt de huid zijdezacht en gehydrateerd aan.

Prijs: 21.95   (klik hier voor meer informatie