Jean Paul Gaultier Schandaal Eau de Parfum Set | 8435415039840

Geur familie: Gourmand ChypreTopnoten: Gardenia.Hartnoten: Honing.Basisnoten: Patchouli.Het perfecte cadeau voor haar, Jean Paul Gaultier’s Scandal belichaamt elegantie en vrouwelijkheid. Deze cadeauset verenigt een full-size en travel-sized EDP met een geparfumeerde body lotion, die de huid omhult met een sensuele en verleidelijke geur.Inhoud set:Schandaal Eau de Parfum 80ml Deze verslavende geur combineert noten van honing, elegante gardenia en sensuele patchoeli en is ontworpen om opzien te baren. Gehuisvest in een begeerde glazen fles, versierd met een schandalig paar benen.Scandal Body Lotion 75mlDeze geparfumeerde body lotion weerkaatst de geur van het Scandal Eau de Parfum en hult de huid in een langdurig geurspoor van honing, gardenia en patchoeli.Scandal Mega Spritz 10mlEen flacon EDP in reisformaat, perfect om in je handtas te bewaren om bij te vullen.

Prijs: 101.95   (klik hier voor meer informatie