James Read H2O Tan Drops for Body 45ml | 5000444072637

Krijg een gebronsde gloed met de James Read H2O Tan Drops. Boordevol huidverzorgende ingrediënten en een natuurlijke karameltint, siert de formule de huid met hydratatie en het oppervlak met een verlichte gloed. De formule is verrijkt met het heilige huidverzorgingsingrediënt hyaluronzuur, dat het vocht tot diep in de lederhuid aantrekt en vasthoudt. Dankzij de lichte consistentie worden de druppels moeiteloos opgenomen en zorgen ze voor een snelle hydratatie van het lichaam. Bovendien wordt de formule gevoed met ontstekingsremmende kracht door aloë vera, een ingrediënt dat bekend staat om zijn verkoelende eigenschappen. Aloë vera vermindert roodheid en kalmeert irritatie, verfijnt het huidoppervlak en geeft een gelijkmatigere teint en textuur. Alsof dat nog niet genoeg is, is de formule vooral op waterbasis, wat betekent dat het uw hydraterende crème voor het lichaam niet zal verstoren. De druppel heeft het effect van een geleidelijke bruiner en geeft het lichaam een warme, gebronsde tint die dagenlang houdt. Waar wacht u nog op?

Prijs: 45.45   (klik hier voor meer informatie