ja tegen Tomaten Houtskool Ontgiftende Overnachting Moisturiser 50ml | 811748035793

De Tomatoes Charcoal Detoxifying Overnight Moisturiser, een nieuwe toevoeging aan de Yes to huidverzorgingslijn, werkt om poriën die verstopt zijn door talg en onzuiverheden te ontsmetten, zodat het essentiële vocht kan intrekken.De nachtcrème is zorgvuldig samengesteld uit 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en combineert voedende oliën en boters om het vochttekort aan te vullen, met ontgiftende houtskool en tomatenextract – een rijke bron van lycopeen, antioxidanten en acne aartsvijand salicylzuur. De krachtige formule maakt de huid helder, zuiver en in balans.Aanbevolen voor vette en puistgevoelige huidtypes. Dermatologisch getest.Vrij van parabenen, SLS en siliconen. Veganistisch.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie