Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme Eau de Toilette 75ml Set | 3423478975859

Topnoten: Yuzu.hartnoten: kaneel, nootmuskaat.Basisnoten: SandelhoutVerfijnd, tijdloos en bescheiden, deze set is het ideale geschenk voor uzelf of een vriend.De set bevat:L’Eau d’Issey Pour Homme Eau de Toilette (75ml)De frisse Yuzu opent de verkwikkende geur en maakt plaats voor noten van kruidige kaneel voor een scherp, pikant akkoord. Verkwikkende frisheid ontmoet bedwelmende ondertonen in deze zachte geur, culminerend in een heldere maar verleidelijke sillage. Het toppunt van luxe, de klassieke L’Eau d’Issey Pour Homme geur is delicaat en mannelijk, straalt kracht en prestige uit met zijn subtiele, frisse aroma.Shower Gel (50ml)Verfris uw lichaam en spoel vuil en ophopingen weg met deze body wash. Verrijkt met een geur die de Eau de Toilette aanvult.

Prijs: 55.45   (klik hier voor meer informatie