Issey Miyake L’Eau D’Issey Eau de Toilette Set (ter waarde van €102,00) | 3423222064464

Geur familie: Fris Bloemig AquatischTopnoten: Rose, Lotus.Hartnoten: Lily, verse bloemen.Basisnoten: Precious Woods.Ontdek de verfrissende bloemenfusie van de Issey Miyake L’Eau D’Issey Eau de Toilette Set. De set zit in een verfijnde, feestelijke geschenkverpakking en is een luxueus trio dat een aquatisch en houtachtig geurspoor op de huid achterlaat.Inhoud set:L’Eau d’Issey Eau de Toilette 50mlDeze frisse, lichte geur is geïnspireerd op het samengaan van bloemen en water en combineert delicate bloemen met noten van roos en lotus. Kostbare houtsoorten voegen een aardse warmte toe aan deze bloemige aquatische EDT.L’Eau d’Issey Body Lotion 50mlEen diep voedende, geparfumeerde bodylotion die helpt de huid glad en zacht te maken. Een delicaat geurspoor van frisse en bloemige noten omhult de huid.L’Eau d’Issey douche creme 50mlDe luxueuze douchecrème hydrateert de huid terwijl hij reinigt. Het rijke schuim geeft de huid een verwend en heerlijk geparfumeerd gevoel na het afspoelen.

Prijs: 66.95   (klik hier voor meer informatie