Isle of Paradise Glow Baby Glow Kit | 5060489791764

Ontdek de look van een zonovergoten huid, ongeacht het weer, met de Isle of Paradise Glow Baby Glow Kit. De kit bestaat uit een nachtmist, mousse, druppels en een applicatormanchet en zorgt voor een luxueuze zelfbruinende ervaring.De set bevat: Night Mist 100mlEen gezichtsvernevel die huidverzorgende bestanddelen en geleidelijke bruining combineert. De nachtmist, verrijkt met hyaluronzuur en vitamine C, zorgt voor een gebronsde uitstraling tegen de ochtend.Medium Glow Clear Mousse 100mlBereik een goudbruine teint met de heldere water-op-mousse formule, die zich ontwikkelt tot een medium tint. Omhult de huid met hydratatie terwijl de groene werkstoffen de rode tinten in balans brengen en helpen een natuurlijk ogende gloed te onthullen.Medium Self-Tanning Drops 30mlDeze heldere druppels voor het gezicht bevatten groene werkstoffen die rode tinten tegengaan. Ze helpen bij het opbouwen van een medium zelfbruiner die de huidskleur in balans brengt. Een mengsel van kokosolie, avocado-olie en chiazaad voedt de huid.Hyaluronic Infused Applicator Mitt x 1Een herbruikbare tanning mitt, verrijkt met hyaluronzuur om de dosis hydratatie van de huid te verhogen. De ultrazachte mitt helpt u uw zelfbruiner naadloos te mengen.

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie