invisibobble Marblelous Slim You’re Greyt Hair Ties (3 Pack) | 4260285396564

Zet de stijl op zijn plaats met de invisibobble Marblelous Slim You’re Greyt Hair Ties. De haarelastiekjes, die in een verpakking van 3 stuks worden geleverd, maken gebruik van een dunner model van het originele, innovatieve spiraalontwerp van het merk, waarmee u in een paar seconden een zwierige paardenstaart of een jaloersmakende knot kunt maken. De bobbeltjes zitten discreet in het haar zonder aan de lokken te trekken of te knellen, zodat u ze de hele dag stevig en toch comfortabel kunt dragen. Deze verpakking invisibobble® SLIM haarbanden is uitgevoerd in een donkergrijze kleur met een modern gemarmerd effect. Ze zijn perfect om uw kapsel in model te houden en uw haar uit uw gezicht te houden.

Prijs: 6.95   (klik hier voor meer informatie