invisibobble HAIRHALO Headband True Dark Sparkle | 4260285398230

De invisibobble HAIRHALO Headband True Dark Sparkle is ontworpen om uw haar uit uw gezicht te houden, en heeft een verstelbaar draagstuk voor een persoonlijke, comfortabele pasvorm. Deze hoofdband is gemaakt om aan al uw behoeften op het gebied van accessoires te voldoen en maakt gebruik van een technologie waarvoor octrooi is aangevraagd, om bij elk gebruik een haarvriendelijke ervaring te garanderen. De verstelbare hoofdband kan naar believen worden aangepast, zodat u de maat kunt wijzigen als hij u te strak of te los zit. Deze innoverende en gemakkelijk aan te brengen invisibobble hoofdband is gemaakt om de hele dag comfortabel te zitten, afgewerkt met een minimalistisch kralenontwerp voor een geraffineerde en tijdloze toets.

Prijs: 9.45   (klik hier voor meer informatie