ilapothecary Stress Relief Pouch Set | 5060873700532

Ervaar de ontspannende geuren van de ilapothecary Stress Relief Pouch Set, met in de hoofdrol een trio van natuurlijke remedies om te helpen een gevoel van kalmte en een rustige omgeving te creëren.Inhoud set:Magnesium en Amethist Deep Relax Badzeep 400gDompel u onder in een ontspannend bad met dit mineraalrijke badzout, ontworpen om de spieren te helpen ontspannen en spanningen weg te nemen.Keep Calm Hand en Body Lotion 200mlEen voedende, geparfumeerde hand- en bodylotion met verzachtende noten van roosgeranium, ylang ylang en petitgrain. Perfect als een ritueel na een bad of douche.Beat The Blues Room Spray 50mlEen opwekkende en revitaliserende roomspray met een mix van salie, roosgeranium en tuberoos.

Prijs: 37.45   (klik hier voor meer informatie