ilapothecary Magnesium and Amethyst Deep Relax Bath Soak 400ml | 5060151931245

Ilapothecary is diepgeworteld in homeopathische methoden en vertrouwt op natuurlijke ingrediënten om het lichaam en de geest te genezen en in evenwicht te brengen. De producten zijn samengesteld met doelstellingen die draaien om het verzorgen van de huid en het in balans brengen van emoties, en kalmeren zowel uw lichaam als uw geest. Ontspan en laat de spanning los met Ilapothecary Magnesium and Amethyst Deep Relax Bath Soak. Verrijkt met voedende mineraalzouten en magnesium. Uw spieren ontspannen zich en bereiden u voor op een heerlijke nachtrust. In combinatie met een luxueuze mix van oliën, waaronder jeneverbes en petitgrain, verandert uw bad in een oase van vrede en harmonie. Benzoë richt zich op uw bijnierfuncties en spoelt angst weg, de gedachten van overdenkers komen helemaal tot rust. Kostbare amethist vermengt zich met het badwater, en zorgt ervoor dat uw huid minder last heeft van ontstekingen. Stimuleert tevens de collageenproductie en brengt uw aura weer in balans. Met remedy number 28 voelt u zich stabieler en staat u meer open voor de rijke omgeving om u heen en nieuwe relaties.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie