ilapothecary Calm Butterfly’s Soothing Balm 50g | 5060151931238

De natuurlijke producten van Ilapothecary gebruiken het beste van wat de aarde te bieden heeft om zachte, luxe producten te creëren, die zowel uw geest als uw huid verzorgen. Ilapothecary Calm Butterfly’s Soothing Balm helpt u te ontspannen en weer contact te maken met uw innerlijke zelf. Het is een multifunctioneel klein tubetje dat kan worden gebruikt om hoofdpijn te verlichten, de huid te verzachten of littekenweefsel te verzorgen. Kalmerende calendula zit vol met ontstekingsremmende eigenschappen om irritatie en gevoeligheid te verminderen, terwijl lavendel werkt om angstige gedachten te verdrijven en uw energie weer vrij laat stromen. De balsem is ingedeeld als remedy number 8 en biedt vastberadenheid en innerlijke kracht.

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie