HUGO BOSS The Scent For Her Eau de Parfum 30ml Geschenkset | 3616302764211

Geur familie: Oosters BloemigTopnoten: Honing perzik, fresia.Hartnoten: Osmanthus bloem.Basisnoten: Cacao.Geef je over aan de magie van het seizoen met HUGO BOSS’s The Scent for Her Eau de Parfum 30ml Geschenkset, gehuld in een gouden sneeuwvlokverpakking.Inhoud set:The Scent for Her Eau de Parfum 30mlDit luxe parfum straalt een sublieme vrouwelijke elegantie uit, versterkt door zijn verleidelijke randje. Honingperzik en fresia creëren een fruitig-bloemige melange, die de geur leidt naar een voluptueuze kern van Osmanthusbloem. Dit verslavende eau de parfum, dat zich nestelt op een basis van geroosterde cacao, maakt een rijke, gedenkwaardige indruk. Perfect voor degene die onvergetelijk is – degene die even zacht als sensueel is.The Scent for Her Body Lotion 50mlEen voedende bodylotion om uw huid te verwennen en te verzachten.

Prijs: 56.95   (klik hier voor meer informatie