HUGO BOSS Bottled for Him Eau de Toilette 50ml Geschenkset | 3616302764341

Geur familie: Oosterse FougèreTopnoten: Appel. Citrusvruchten.Hartnoten: Geranium, kaneel, kruidnagel.Basisnoten: Sandelhout, Vetiver, Ceder.Cadeau-ideeën beginnen en eindigen met de HUGO BOSS Bottled for Him Eau de Toilette 50ml Geschenkset. Deze collectie bestaat uit een mannengeur en een bijpassende douchegel, barstensvol oriëntaals-fougère noten.De geur heeft een elegant, houtachtig profiel en weerspiegelt de complexiteit en veelzijdigheid van zijn drager. De langdurige geur mengt frisse citrusnoten met warme, zwoele diepten, waardoor een eigentijdse signatuur ontstaat die de hele dag blijft hangen.Inhoud set:BOSS Bottled Eau de Toilette 50mlBOSS Gebottelde Douchegel 100ml

Prijs: 52.95   (klik hier voor meer informatie