HUGO BOSS Bottled for Him Eau de Toilette 100ml Geschenkset | 3616302764143

Topnoten: Appel.Hartnoten: Geranium, kaneel.Basisnoten: Sandelhout, Cederhout, Vetiver.Verwen uzelf met een viering van de hedendaagse man met de HUGO BOSS Bottled for Him Eau de Toilette Gift Set. Perfect als cadeau voor hem, vormen de eau de toilette, douchegel en deodorantspray een sensueel lichaamsverzorgingsritueel, dat de huid omhult met een frisse, betoverende geur.De geur opent met een fruitige infusie en het hart van de geur wordt verleid door de verleidelijke medley van geranium en kaneel. Rijke, houtachtige noten van sandelhout, cederhout en vetiver completeren deze kruidig-bloemige geur.Inhoud set: Bottled for Him Eau de Toilette 100mlBottled for Him Douchegel 100mlBottled for Him Deodorant Spray 150ml 

Prijs: 80.45   (klik hier voor meer informatie