Holika Holika Watermelon 96% Soothing Gel 390ml | 8806334387334

Verkoel en kalmeer uw teint met de Holika Holika Watermelon 96% Soothing Gel. De gel is ideaal voor gebruik op het gezicht en het lichaam en heeft een lichte, waterige textuur die vrijwel onmiddellijk door de huid wordt opgenomen. Het hydrateert intens tot diep in de poriën en de niet-plakkerige consistentie is comfortabel op de huid. De formule is verrijkt met de helende krachten van watermeloen en streeft ernaar de huid langdurig te hydrateren en haar voller te maken, zodat ze er beter uitziet. Deze fantastische vrucht helpt ook hyperpigmentatie te bestrijden en verheldert de teint. Een uniek Rood Lycopeen Complex voorziet de gel van antioxiderende kracht en beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden zoals vervuiling en uv-stralen, die de huid kunnen uitdrogen en voortijdig verouderen. Tenslotte beschermt ectoïne de huid tegen temperatuurschommelingen, want hoge warmte en lage temperaturen kunnen de huid belasten. Het ingrediënt bestrijdt uitdroging en ontsteking en ondersteunt de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam, zodat het oppervlak er gezonder uitziet. Deze gevoelige en geurloze formule verzacht de teint en geeft verlichting aan de geïrriteerde huid. Vrij van alcohol, parabenen, PEG, SLS en sulfaten. Diervriendelijk.

Prijs: 15.95   (klik hier voor meer informatie