Holika Holika Pure Essence Mugwort Foam Cleanser 150ml | 8806334383848

Verhelder en verlicht uw teint met de Holika Holika Pure Essence Mugwort Foam Cleanser. Deze gezichtsreiniger helpt overtollige talgproductie in evenwicht te brengen en vermindert irritatie en ongemak, voor een schoon, fris en gezond uitziend gezicht. De schuimende face wash zit boordevol voedende bestanddelen en maakt gebruik van extract van bijvoetkruid, dat 3 jaar lang gefermenteerd is om zijn anti-verouderingseigenschappen te maximaliseren. Deze krachtige plant bevat Inuline, azuleen en terpenoïde bestanddelen die de huid verstevigen en kalmeren, en een antiseptische en ontstekingsremmende werking hebben. Het zuiverende houtskoolpoeder werkt als een lichte scrub, die dode huidcellen verwijdert zonder het vochtgehalte aan te tasten. De doeltreffende reiniger verwijdert op milde wijze onzuiverheden, vuil en restjes die op het gezicht kunnen zijn achtergebleven, voor een grondig verfrist en stralend gezicht. De Holika Holika face wash, die geschikt is voor de vermoeide en gevoelige huid, heeft een ultra-kalmerend effect, zuivert de huid van vuil en maakt de huid glad, stralend en comfortabel.

Prijs: 15.95   (klik hier voor meer informatie