Holika Holika Good Cera Super Ceramide Essential Oil 40ml | 8806334379926

Voed en vul de droge huid met de Holika Holika Good Cera Super Ceramide Essential Oil. Deze hydraterende behandeling is geschikt voor het gezicht en het lichaam en helpt het gevoel van droogte en irritatie te verlichten. De rijke maar lichte olie trekt volledig in de huid zonder een plakkerig of vettig laagje achter te laten. De olie is geschikt voor iedereen van alle leeftijden, van baby’s tot volwassenen, en biedt herstellende hydratatie in een zachte samenstelling. De olie helpt het optimale pH-evenwicht en de beschermende barrière van de huid in stand te houden, samengesteld op pH 5,5. Ceramiden vormen een verdedigingsschild over de huid en vullen de scheurtjes op die ontstaan wanneer de huid vocht verliest, om te voorkomen dat er vocht verloren gaat. De beschadigde huid wordt beschermd om genezing mogelijk te maken en de hydratatie in te sluiten, waardoor de elasticiteit van de opperhuid wordt verbeterd. De verzachtende formule, verrijkt met natuurlijke lavendelolie, heeft een balancerend effect op de huid en helpt een gezond vochtgehalte te bevorderen. Zorg voor een zachte, soepele huid met een aangenaam gevoel, dankzij deze weldadige, herstellende mix.

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie