He-Shi Tan Remover & Primer | 5060146546218

Ontdoe u van uw oude bruine kleur en maak plaats voor uw nieuwe bronzen jas met de He-Shi Tan Remover & Primer; een luxueuze, met huidverzorging verrijkte mousseformule die gebruik maakt van een krachtige mix van fruitzuren en enzymen om bruiningsresten in slechts vijf minuten op te lossen. Een vriendelijker, sneller en gemakkelijker alternatief voor scrubben, de tan-stripping formule voert een zachte chemische peeling uit op de huid met een AHA cocktail van passievrucht, ananas en druiven fruitzuren.De super-mengbare, luchtige textuur zakt snel in de huid en levert de verzachtende, hydraterende en verzorgende voordelen van Aloë Vera en het krachtige emolliënt Isopentyldiol. Het parfumeert de huid op subtiele wijze met een delicate geur van witte nectarine en peer, en helpt bij het creëren van een blanco canvas om de huid voor te bereiden op een vlekkeloze en gelijkmatige applicatie van een valse tint. Diervriendelijk. Vegan.

Prijs: 8.95   (klik hier voor meer informatie