Goldwell Kerasilk Revitalize Nourishing Shampoo 250ml | 4021609651925

Creëer elke stijl en geef uw haar meer volume met het Goldwell StyleSign Foam. Deze formule is favoriet bij mensen met fijn of dunner wordend haar en creëert de illusie van dikker haar. Ontworpen voor mensen met kort tot schouderlang haar. De foam maakt het haar voller en dichter. Het schuim bevat een innovatief FlexPROtec complex en biedt uv-bescherming, zodat uw haar beschermd is tegen beschadiging door hitte. De formule begint als een vloeistof en vormt zich snel tot een schuim dat over het haar glijdt om eindeloze stijlen te creëren. Een extract van bamboeproteïne biedt een sterke, flexibele fixatie. Uw haar blijft langdurig in model, zodat u de hele dag van je favoriete kapsels kunt genieten. En alsof dat nog niet genoeg is, is de formule ook doordrenkt met een frisse en citrusachtige geur. Citroen-, groene appel- en watermeloennoten omhullen uw haar met een verkwikkende geur.

Prijs: 19.45   (klik hier voor meer informatie