Goldwell Dualsenses Color Extra Rich Brilliance 6 Effects Serum 100ml | 4021609061137

Laat uw haar herleven en versterk het met Goldwell Dualsenses Color Extra Rich 6 Effects Serum, een leave-in formule die een groot aantal vernieuwende voordelen biedt voor zowel gekleurd als ongekleurd haar. Het serum biedt voeding, kleurbescherming en een spiegelachtige glans en is ontwikkeld met een FadeStopFormula om kleurvervaging te minimaliseren. Het product maakt gebruik van Luminescine-technologie, een innovatief systeem dat niet-zichtbaar uv-licht omzet in zichtbaar licht voor versterkte levendigheid en kleurhelderheid. Ideaal voor dik tot grof haar. De multitasking eigenschappen helpen de haarelasticiteit te verbeteren, de lengtes en punten te voeden met een salon-frisse kleur als resultaat. De extra rijke formule zorgt ervoor dat uw haar er gezond, glad en stralend uitziet. Zes voordelen: Dramatische kleurhelderheid Gevoede haarvezels Gezonde lengtes en haarpunten Verbeterde elasticiteit Zijdezacht haar Intensieve glans Geschikt voor dik tot stug haar.

Prijs: 17.45   (klik hier voor meer informatie