GLAMGLOW Thirstysheet Face Mask | 889809012021

Verzacht de uitgedroogde teint met de GLAMGLOW Thirstysheet Face Mask. Dit intens hydraterend sheet masker is verrijkt met een herstellende vegan crème, die de droge huid onmiddellijk redt. Perfect voor als uw huid droog en dof aanvoelt door reizen of temperatuursveranderingen, helpt het sheet masker om de huid weer te hydrateren en voller te maken. Het verzachtende behandelingsmasker is verrijkt met passievruchtzaadolie, een omegarijke plantaardige olie die de huid onmiddellijk helpt verzachten en verzorgen. Mangopittenboter, een verzachtend middel op plantaardige basis, voedt de huid diep en helpt de natuurlijke lipidenbarrière van de huid te versterken. Provitamine B5 werkt als een krachtig bevochtigingsmiddel, trekt vocht naar de huid en houdt het daar vast voor een langdurige hydratatie. Verander het uiterlijk van een droge, doffe huid en geef uw teint een beetje verzorging met dit herstellende sheet masker.

Prijs: 9.45   (klik hier voor meer informatie