GLAMGLOW Porie-Parazzi Set | 889809000110

De GLAMGLOW Pore-Parazzi Set is ideaal voor de verstopte, gestresste huid en helpt vuil, vuil en onzuiverheden te bestrijden voor een heldere en zuivere teint.Inhoud set:Supermud Clearing Treatment 50gDit best verkochte houtskool moddermasker helpt de problematische huid te bestrijden. Het bevordert een gladde en stralende teint, dankzij geactiveerd-X houtskool, K-17 klei, een unieke 6-zuur mix en de TEAOXI technologie van het merk.Supercleanse Clearing Crème-opschuimende reiniger 150gEen porie-verfijnende reiniger om uw huid te helpen ontgiften. De drievoudige houtskool face wash haalt onzuiverheden uit de poriën, verwijdert make-up, vuil en overtollige oliën, en maakt de huid zacht en fris.SuperWaterGel Triple-Acid Olie-Vrije Moisturiser 5mlMaak uw routine compleet met deze lichte, vochtinbrengende watergel. Perfect voor de onzuivere huid. Bevat een mix van glycolzuur, salicylzuur en pyrodruivenzuur plus hyaluronzuur om uw teint mild te verfijnen, te exfoliëren en te hydrateren.

Prijs: 59.45   (klik hier voor meer informatie