GLAMGLOW Partners In Grime Set | 889809000097

Bevorder een heldere teint met de GLAMGLOW Partners In Grime Set. Dit perfecte paar huidverzorgingsproducten, verpakt in een feestelijke geschenkverpakking, is ontworpen om puistjes achter de tralies te houden.Inhoud set:Superwatergel Triple-Acid Oil-Free Moisturizer 5mlDeze olievrije vochtinbrengende watergel is verrijkt met hyaluronzuur en glycerine om de huid langdurig te hydrateren en de natuurlijke barrière te versterken. De toegevoegde salicyl- en glycolzuren exfoliëren op milde wijze en zorgen voor een gladdere en meer verfijnde teint.Supermud Clearing Treatment 15gEen geavanceerde zuiverende behandeling die onzuiverheden en een ongelijkmatige textuur tegengaat. Het masker is verrijkt met geactiveerde houtskool en verwijdert vuil en onzuiverheden uit de poriën. De huid ziet er helder, kalm en gematteerd uit.

Prijs: 18.45   (klik hier voor meer informatie