GLAMGLOW Muds Just Wanna Have Fun Set | 889809000554

GLAMGLOW presenteert de Muds Just Wanna Have Fun Set, een trio huidverzorgende gezichtsbehandelingen om uw huid te verfijnen, te hydrateren en te verhelderen. Leef je multi-masking dromen uit.Inhoud set:Dorstymud Hydraterende Behandeling 30gDit gezichtsmasker hydrateert onmiddellijk en helpt de dorstige huid te lessen en haar weer te laten stralen. De formule bevat hyaluronzuur, citroenzuur, bèta-glucaan van haver en hydraclay om het vocht vast te houden en zorgt voor een frisse, dauwfrisse finish.Supermud Clearing Treatment 30gDit best verkochte moddermasker met houtskool helpt de problematische huid te bestrijden. Het bevordert een gladde en stralende teint, dankzij geactiveerd-X houtskool, K-17 klei, een unieke 6-zuur mix en de TEAOXI technologie van het merk.Youthmud Glow Stimulating Treatment 30gEen transformerend kleimasker om een frisse, stralende huid te onthullen in slechts 10 minuten. Vulkanisch puimsteen helpt de ruwe textuur te exfoliëren en fijne lijntjes glad te strijken, terwijl natuurlijke klei onzuiverheden verwijdert zonder het vocht aan te tasten.

Prijs: 49.45   (klik hier voor meer informatie