GLAMGLOW Instant Rejuvinating Glow Set | 889809012304

Een dagelijks collageenversterkend peptidenserum, een resurfacing modderbehandeling en een diep-reinigend sheetmasker-trio voor een direct verjongde, jonger uitziende, vollere, stralende huid.De set bevat:YOUTHMUD® Glow Stimulating Treatment (50g)Intensieve peeling, onthult direct een jonger uitziende huid die babyzacht is in slechts 10 minuten.YOUTHPOTION™ Collageenversterkend Peptide Serum (10ml)De behandeling tegen huidveroudering helpt de huid dag na dag te liften, gladder te maken en haar jeugdige uitstraling terug te geven.BUBBLESHEET™ Oxygenating Deep Cleans Sheet Masks (3 x masker)Zuivert de poriën, verwijdert make-up van het hele gezicht en maakt de huid brandschoon, niet trekkerig, in slechts 3 minuten.

Prijs: 50.95   (klik hier voor meer informatie