GLAMGLOW Glim Diggers Set | 889809000103

We zeggen niet dat ze een ‘Glow Digger’ is, maar als ze dat wel is, dan is de GLAMGLOW Glow Diggers Set het perfecte cadeau-idee voor haar. Dit duo bestaat uit twee huidverzorgingsproducten die zorgen voor een stralende, gezonde teint.Inhoud set:BRIGHTEYES Oogcrème 15mlEen verhelderende oogcrème om donkere kringen en vermoeidheid tegen te gaan. De snel absorberende formule, verrijkt met peptiden, cafeïne, hyaluronzuur en fruitextracten, helpt de vochtbarrière te versterken en verzacht fijne lijntjes.BRIGHTMUD Exfoliërende Behandeling 15gDit exfoliërende gezichtsmasker met dubbele werking verwijdert dode huidcellen en onthult een glad, onmiddellijk stralend oppervlak. Melkzuur en salicylzuur verfijnen en polijsten de huid, terwijl vitamine C en niacinamide zorgen voor een heldere teint en een zachtere textuur.

Prijs: 39.45   (klik hier voor meer informatie