GLAMGLOW De Jeugd Flex Set | 889809000127

Laat uw huid er jong en stralend uitzien met The Youth Flex huidverzorgingsset van GLAMGLOW, bestaande uit een huidzuiverende behandeling, een antiverouderingsserum en een diepverzorgende crème.Inhoud set:YOUTHMUD® Gloed Stimulerende Behandeling 50mlEen tien minuten durende gezichtsbehandeling die werkt om te exfoliëren, te verfijnen en weer te doen stralen. Deze ‘gezichtsbehandeling in een potje’ zit boordevol antioxidanten en maakt gebruik van Franse zeeklei om onzuiverheden te verwijderen, terwijl vulkanisch puimsteen exfolieert om poriënverstoppend vuil te verwijderen en de doffe huid te verlevendigen.YOUTHPOTION™ Verjongend Peptide Serum 10mlEen anti-verouderingsbehandeling helpt de huid te liften, glad te strijken en haar jeugdige uitstraling terug te geven, dag na dag.YOUTHCREAM™ Verjongende Power Peptide Vochtinbrenger 15mlEen zijdezachte balsemcrème boordevol krachtige antiverouderingsactiva zoals een drievoudig peptidencomplex, hyaluronzuur en een dubbele thee-infusie om fijne lijntjes, rimpels en uitdroging tegen te gaan.

Prijs: 59.45   (klik hier voor meer informatie