Giovanni Hemp Hydrating Hair Serum 61ml | 716237186362

Kalmeer en revitaliseer uw haar en hoofdhuid met het Giovanni Hemp Hydrating Hair Serum, een rijke formule ontworpen om een flinke dosis hydratatie achter te laten. Het bevat hennepzaadolie en een veganvriendelijk complex van plantaardige stoffen die boordevol vitaminen en voedingsstoffen zitten. U plukt de vruchten van de verzachtende werking van het serum, waardoor uw manen langdurig comfortabel aanvoelen terwijl de lokken er versterkt en verstevigd uitzien. Het haar wordt beter handelbaar met minder knopen en klitten, waardoor het gemakkelijker te borstelen is en het risico op haarbreuk door styling vermindert. De mix veroorzaakt geen dofheid in gekleurd haar, waardoor het ideaal is om uw lokken langer levendig te houden. Het is een product van professionele kwaliteit, dat u het gevoel geeft alsof u net van de kapper komt, in het comfort van uw eigen huis. Vrij van parabenen en diervriendelijk geproduceerd. Geschikt voor gekleurd haar.

Prijs: 8.95   (klik hier voor meer informatie