Giovanni Hemp Hydrating Conditioner 399ml | 716237186300

De rijke, voedende formule van Giovanni Hemp Hydrating Conditioner kalmeert en hydrateert het haar en de hoofdhuid en geeft professionele resultaten. Gemengd met hennepzaadolie en aloë vera, revitaliseert de conditioner uw lokken en laat ze boordevol glans, vocht en energie achter. De diep hydraterende conditioner vult verloren vocht aan voor een zachter, gladder gevoel, terwijl een vegan-vriendelijk complex kamille, hop, salie, kurkuma en wierook gebruikt om een uitbarsting van voedingsstoffen en vitaminen te bieden. De conditioner is geschikt voor gekleurd haar. Het is ontworpen om uw lokken er levendig uit te laten zien en versnelt dofheid niet. Vrij van parabenen en diervriendelijk geproduceerd. Geschikt voor gekleurd haar.

Prijs: 11.95   (klik hier voor meer informatie