Giovanni Hemp Hydrating and Deep Conditioning Hair Mask 147ml | 716237186348

Herstel glansloos haar met het Giovanni Hemp Hydrating and Deep Conditioning Hair Mask.Giovanni brengt producten van salonkwaliteit bij u thuis en maakt gebruik van natuurlijke formules voor echte resultaten. Verrijkt met hennepzaadolie, is de formule geladen met helende kracht. Hennep is een innovatief ingrediënt dat ook het vochtgehalte in de follikel in balans brengt, afbreken tegengaat en de lokken versterkt. Het masker is verrijkt met aloë vera, een ingrediënt dat bekend staat om zijn helende werking, en voedt de hoofdhuid. Door verzwakte huidcellen te herstellen en de wortel te zuiveren, creëert aloë vera de optimale omgeving voor groei om u te helpen langere en sterkere lokken te krijgen. Tot slot voeden extracten van wierook en salie het haar, die de lokken transformeren van droog en dof naar zijdezacht. Dit innovatieve masker, dat veilig is voor gekleurd haar, zal uw kostbare lokken helen en beschermen. Zonder sulfaten, petroleum, parabenen, minerale olie en paraffine. Geschikt voor veganisten.

Prijs: 8.95   (klik hier voor meer informatie