Gatineau Therapie Purete Mineraux Marins Foaming Cleanser with Free Satin Headband 200ml | 5056050205587

Ontdek de wonderen die mineraalrijke zee-ingrediënten kunnen verrichten om de gezondheid van uw huid te optimaliseren met de gloednieuwe lijn Thérapie Pureté™ Mineraux Marins van het Parijse huidverzorgingslabel Gatineau. Alle behandelingen in deze collectie, die gebruik maken van de kracht van gemineraliseerd zeewater van een Frans eiland in de Golf van Biskaje, voeden de huid met essentiële mineralen zoals mangaan, zink, ijzer en lithium om de stevigheid en elasticiteit te ondersteunen. Bovendien versterkt een mix van antioxidanten (vitamine E en citroenzuur) het afweersysteem van de huid om agressieve factoren die tekenen van veroudering kunnen veroorzaken af te weren. De melk-tot-schuim cleanser verwijdert effectief onzuiverheden, vervuilende deeltjes, make-up en overtollig talg en zuivert de huid zodat deze schoon, verfrist, soepel en glad aanvoelt. Deze bundel wordt geleverd met een extra Gatineau-hoofdband van glanzend satijn, om uw haar droog en uit uw gezicht te houden voor een gemakkelijkere reinigingservaring. 100% recyclebare verpakking.

Prijs: 40.95   (klik hier voor meer informatie